Get Adobe Flash player

Pro patriae beneficio (на благо отечеству)

ІІІ Всеукраинская научно-практическая Internet-конференция студентов и молодых ученых «Автоматизация и информационные технологии: состояние, достижения, перспективы развития», 9-10 октября 2014 года

 

ІIІ Всеукраїнська науково-практична Internet-конференція студентів і молодих учених „Автоматизація та інформаційні технології: стан, досягнення, перспективи розвитку” № 241 за планом проведення міжнародних, всеукраїнських науково-практичних конференцій та семінарів молодих учених і студентів у 2014 році (Додаток до листа Міністерства освіти і науки України 14.01.2014 № 1/11-205).
База проведення — Бердянський університет менеджменту і бізнесу, факультет інформаційних систем і технологій, кафедра інформаційних систем і технологій, кафедра програмного забезпечення систем, кафедра математики та математичних методів.
Кількість учасників: всього 123 чол., в т.ч. із ВНЗ – 109 чол., з інших міст – 14 чол., з них молодих учених 8 чол.



 

Під час конференції було заслухано та обговорено 123 доповіді молодих учених, магістрантів і студентів вищих навчальних закладів України, в яких відображено питання наступних напрямків:

  1. Сучасні тенденції в розвитку інформаційно-управляючих технологій.
  2. Математичні моделі об'єктів та процесів.
  3. Прикладні засоби програмування та програмне забезпечення.
  4. Спеціалізовані комп'ютерні системи та мережі.
  5. Комп'ютерні технології інформаційної безпеки.
  6. Автоматизоване керування бізнес -процесами: сучасні методи та системи.
  7. Сучасний стан та перспективи розвитку вільнорозповсюджуваного програмного забезпечення.

Студенти- переможці:

Мироненко О. Р. – диплом І ступеня на ІІІ Всеукраїнській науково-практичній Internet-конференції студентів і молодих учених „Автоматизація та інформаційні технології: стан, досягнення, перспективи розвитку”, у секції «Сучасні тенденції в розвитку інформаційно-управляючих технологій»

Дацун Д. А.– диплом ІІ ступеня на ІІІ Всеукраїнській науково-практичній Internet-конференції студентів і молодих учених „Автоматизація та інформаційні технології: стан, досягнення, перспективи розвитку”, у секції «Сучасні тенденції в розвитку інформаційно-управляючих технологій»

Алізаде А. М. – диплом ІІІ ступеня на ІІІ Всеукраїнській науково-практичній Internet-конференції студентів і молодих учених „Автоматизація та інформаційні технології: стан, досягнення, перспективи розвитку”, у секції  «Сучасні тенденції в розвитку інформаційно-управляючих технологій»

Баніна В. А.– диплом І ступеня на ІІІ Всеукраїнській науково-практичній Internet-конференції студентів і молодих учених „Автоматизація та інформаційні технології: стан, досягнення, перспективи розвитку”, у секції «Математичні моделі об'єктів та процесів»

Ковальова Г. Ю.– диплом ІІ ступеня на ІІІ Всеукраїнській науково-практичній Internet-конференції студентів і молодих учених „Автоматизація та інформаційні технології: стан, досягнення, перспективи розвитку”, у секції  «Математичні моделі об'єктів та процесів»

Бакаржиєв І. С.– диплом ІІІ ступеня на ІІІ Всеукраїнській науково-практичній Internet-конференції студентів і молодих учених „Автоматизація та інформаційні технології: стан, досягнення, перспективи розвитку”, у секції «Математичні моделі об'єктів та процесів»

Баран Є. В.– диплом І ступеня на ІІІ Всеукраїнській науково-практичній Internet-конференції студентів і молодих учених „Автоматизація та інформаційні технології: стан, досягнення, перспективи розвитку”, у секції «Прикладні засоби програмування та програмне забезпечення»

Баталова Н. О.– диплом ІІ ступеня на ІІІ Всеукраїнській науково-практичній Internet-конференції студентів і молодих учених „Автоматизація та інформаційні технології: стан, досягнення, перспективи розвитку”, у секції «Прикладні засоби програмування та програмне забезпечення»

Гула О. В.– диплом ІІІ ступеня на ІІІ Всеукраїнській науково-практичній Internet-конференції студентів і молодих учених „Автоматизація та інформаційні технології: стан, досягнення, перспективи розвитку”, у секції «Прикладні засоби програмування та програмне забезпечення»

Панасюк Ф. В.– диплом І ступеня на ІІІ Всеукраїнській науково-практичній Internet-конференції студентів і молодих учених „Автоматизація та інформаційні технології: стан, досягнення, перспективи розвитку”, у секції «Спеціалізовані комп'ютерні системи та мережі»

Петросян А. С.– диплом ІІ ступеня на ІІІ Всеукраїнській науково-практичній Internet-конференції студентів і молодих учених „Автоматизація та інформаційні технології: стан, досягнення, перспективи розвитку”, у секції «Спеціалізовані комп'ютерні системи та мережі»

Колєнченко С. М.– диплом ІІІ ступеня на ІІІ Всеукраїнській науково-практичній Internet-конференції студентів і молодих учених „Автоматизація та інформаційні технології: стан, досягнення, перспективи розвитку”, у секції «Спеціалізовані комп'ютерні системи та мережі»

Воробйов М.О.– диплом І ступеня на ІІІ Всеукраїнській науково-практичній Internet-конференції студентів і молодих учених „Автоматизація та інформаційні технології: стан, досягнення, перспективи розвитку”, у секції «Комп'ютерні технології інформаційної безпеки»

Федосов С. О.– диплом ІІ ступеня на ІІІ Всеукраїнській науково-практичній Internet-конференції студентів і молодих учених „Автоматизація та інформаційні технології: стан, досягнення, перспективи розвитку”, у секції «Комп'ютерні технології інформаційної безпеки»

Зазуляк Д. Р.– диплом ІІІ ступеня на ІІІ Всеукраїнській науково-практичній Internet-конференції студентів і молодих учених „Автоматизація та інформаційні технології: стан, досягнення, перспективи розвитку”, у секції «Комп'ютерні технології інформаційної безпеки»

Тельчарова А. В.– диплом І ступеня на ІІІ Всеукраїнській науково-практичній Internet-конференції студентів і молодих учених „Автоматизація та інформаційні технології: стан, досягнення, перспективи розвитку”, у секції «Автоматизоване керування бізнес -процесами: сучасні методи та системи»

Тараш М. О.– диплом ІІ ступеня на ІІІ Всеукраїнській науково-практичній Internet-конференції студентів і молодих учених „Автоматизація та інформаційні технології: стан, досягнення, перспективи розвитку”, у секції «Автоматизоване керування бізнес -процесами: сучасні методи та системи»

Ячменєв С. В.– диплом ІІІ ступеня на ІІІ Всеукраїнській науково-практичній Internet-конференції студентів і молодих учених „Автоматизація та інформаційні технології: стан, досягнення, перспективи розвитку”, у секції «Автоматизоване керування бізнес -процесами: сучасні методи та системи»

Мазько С. Ю.– диплом І ступеня на ІІІ Всеукраїнській науково-практичній Internet-конференції студентів і молодих учених „Автоматизація та інформаційні технології: стан, досягнення, перспективи розвитку”, у секції «Сучасний стан та перспективи розвитку вільнорозповсюджуваного програмного забезпечення»

Копівський Ю. В.– диплом ІІ ступеня на ІІІ Всеукраїнській науково-практичній Internet-конференції студентів і молодих учених „Автоматизація та інформаційні технології: стан, досягнення, перспективи розвитку”, у секції «Сучасний стан та перспективи розвитку вільнорозповсюджуваного програмного забезпечення»

Юршин С. М.– диплом ІІІ ступеня на ІІІ Всеукраїнській науково-практичній Internet-конференції студентів і молодих учених „Автоматизація та інформаційні технології: стан, досягнення, перспективи розвитку”, у секції «Сучасний стан та перспективи розвитку вільнорозповсюджуваного програмного забезпечення»

Сейчас 2 гостей онлайн